Alapítványunk és a MagnetBank bemutatja: Zsurnaliszta Vitaest

A MagnetBank támogatásával, a MagNet Labor sorozat részeként Zsurnaliszta Vitaestet szervezünk. Az első rendezvényen Apáti Bence, a Magyar Nemzet publicistája fog vitatkozni Plankó Gergővel, a 444 újságírójával. Végre egy jó vita!

2020 január 20-án 18:00-kor indul új sorozatunk, a Zsurnaliszta Vitaest. A MagNet Bank támogatásával megvalósuló rendezvénysorozat célja, hogy végre érdemi vita, párbeszéd bontakozzon ki különböző értékrendű újságírók között. Szeretnénk egy olyan platformot elindítani, ahol a közéleti vélemények végre megütközhetnek, ahol az újságírók közelebb kerülhetnek az olvasókhoz és fordítva.

Első vitaestünkön – amely a művészeti, tudományos, társadalmi kérdésekkel foglalkozó MagNet Labor sorozat része – Apáti Bence. a Magyar Nemzet publicistája fog vitatkozni Plankó Gergővel, a 444 újságírójával. A beszélgetést Partos Bence, alapítványunk megálmodója fogja moderálni. Az ellentétes oldalról érkező zsurnaliszták a közélet és az újságírás legfontosabb kérdéseit próbálják majd körbejárni. Vajon lesz olyan téma, amelyben egyetértésre jutnak vagy az összes kérdésben eltérő álláspontra fognak helyezkedni? Ha végre egy valódi eszmecserére, pörgős vitára vágytál, itt a helyed!

Helyszín: MagNet Közösségi Ház (1062 Budapest, Andrássy út 98)
Időpont: január 20. 18:00-19:30

Formabontó estünkön való részvétel ingyenes, elég csupán regisztrálnod ezen a formon.