DICSŐSÉGFAL

Médiumok, amelynek képviselői Zsurnaliszta vitaesteken való részvételükkel  hozzájárultak a médiatudatosság növeléséhez. Köszönjük!

Újságírók

Újságírók, akik Zsurnaliszta vitaestjeinken való részvételükkel hozzájárultak a médiatudatosság erősítéséhez. Köszönjük!

Apáti Bence

Apáti Bence

Konzervatív közéleti személyiség, publicista, a Magyar Nemzet főmunkatársa, a Budapesti Operettszínház balettigazgatója.

Magyar Nemzet

Pető Péter

Pető Péter

24.hu főszerkesztője, korábban a Népszabadság főszerkesztő-helyettesi posztját töltötte be, labdarúgó-játékvezetőként is tevékenykedett. Többek között Junior Prima díjjal is kitüntették.

24.hu

Huth Gergely

Huth Gergely

Miután végigjárta a legtöbb jobboldalinak tartott újságot, ma a Pesti Srácok főszerkesztője.

Pesti Srácok

Fábián Tamás

Fábián Tamás

Az Origo és az Index után ma a Telex újságírója, akit elsősorban videóriportjaiból ismerhettünk meg.

Telex

Kereki Gergő

Kereki Gergő

Rajcsányi Gellérttel közösen a Mandiner főszerkesztője. Gyorsan felfelé ívelő karrierjét alapvetően két témának köszönheti: a Jobbiknak és a migrációnak.

Mandiner

Plankó Gergő

Plankó Gergő

Az Origo és az Index újságírója is volt, jelenleg a 444-nél dolgozik, Junior Prima díjas. Országgyűlési tudósítóként Tamás Bence Gáspárral közösen vezették a Riszpekt Ház nevű parlamenti videórovatot.

444

Békés Márton

Békés Márton

A Terror Háza Múzeum kutatási igazgatója, a Kommentár folyóirat főszerkesztője.

Kommentár

Szily László

Szily László

Dolgozott a Népszavánál és az indexnél, a Cink.hu alapítója. Jelenleg a 444.hu munkatársa. A magyarországi gonzó újságírás egyik meghatározó képviselője.

444

Bohár Dániel

Bohár Dániel

Az Echo Tv és a Hír Tv után ma a Pesti Tv képernyőjén tűnik fel. A kormánypártinak tartott sajtó egyik legismertebb oknyomozó-riportere.

Pesti Srácok

Hargitai Miklós

Hargitai Miklós

Népszabadságos újságíróként sokáig tudomány-technika témájú cikkek írásával foglalkozott, később került át a politika és gazdaság rovatba. 2017 és 2021 között a Magyar Újságírók Országos Szövetségének elnöke. 2017-től a Népszava újságírója.

Népszava