Hét új taggal bővült a csapatunk!

Szeptember 26-án hirdettünk jelentkezési lehetőséget a Transzparens Újságírásért Alapítvány csapatába. Ezúton is szeretnénk megköszönni a rengeteg megkeresést, nagyon jó érzés, hogy ennyi lelkes fiatalnak fontos a médiatudatosság és a vitakultúra fejlesztése. Ismerjétek meg, kiket köszönthetünk a csapatban:

Zsigmond Áron 2000-ben született Budapesten. Jelenleg a Budapesti Corvinus Egyetem gazdálkodási-menedzsment szakán másodéves, mellette Média és Kommunikációt hallgat a Matthias Corvinus Collegiumban. A Transzparens Újságírásért Alapítványhoz 2020 júliusában csatlakozott.
Vörös Máté Komáromban született, 1999-ben. Tanulmányait a Budapesti Corvinus Egyetemen folytatja, jelenleg harmadéves politikatudományok alapszakon és a Közép-Európa Társaság vezetőségi tagja. Az alapítványhoz 2020 szeptemberében csatlakozott.
Szászfai Diána 1999-ben született Miskolcon. Jelenleg Budapesten él és tanul, a Pázmány Péter Katolikus Egyetem politológia alapszakán, kommunikáció és médiatudományok minorral ötvözve. 2020. októberétől tagja a Transzparens Újságírás Alapítvány csapatának, ugyanis alapértéknek tekinti a hiteles tájékoztatást.
Kovács-Dobák Géza 1994-ben született. 2019-ben végzett a holland Gröningeni Egyetem és Corvinus Egyetem dupla diploma mesterképzés, ahol nemzetközi közgazdász elemző szakon, nemzetközi monetáris politika specializációval végzett. Egyetemi évei alatt a Magyar ENSZ Ifjúsági Tagozatának volt az elnöke. Tanulmányai alatt foglalkozott szakújságírással, így több írása is visszatérően megjelent a Makronóm Mandiner oldalán, de vendég írásait több portál is publikálta. 2019-ben csatlakozott Magyarország egyik legnagyobb gazdasági portálához, a Portfoliohoz, mint a makro rovat nemzetközi monetáris politika elemzője. 2020 közepétől munkásságát a közigazgatásban folytatta, mint elemző. A múltban III. helyezést ért el Shotokan Karate világbajnokságon kumite ágon.
Vadász Attila Dániel, 1999-ben született Győrben. Jelenleg az ELTE Média és kommunikáció alapszakos hallgatója. Emellett a Buildings Tell Tales és Budapest Téglái közösségi oldalak társszerkesztője. A Transzparens Újságírásért Alapítványhoz 2020 októberében csatlakozott.
Le Virág Mai Lan 1993-ban született Pécsen, majd a Budapesti Corvinus Egyetemen tanult nemzetközi tanulmányokat és alkalmazott közgazdaságtant. Az egyetem mellett aktív tagja volt a szakkollégiumi közösségnek, többek között a Szakkollégiumi Mozgalom bizottságaiban és a Gyakorlati Diplomácia Szakkollégiumának elnökeként. Jelenleg pénzügyi elemzőként dolgozik. A Transzparens Újságírásért Alapítványhoz 2020 októberében csatlakozott.
Gulyás Ábel 1996-ban született Debrecenben. 2017 óta a Budapesti Corvinus Egyetem politológia szakos hallgatója. 2020-ben kezdte meg tanulmányait az ELTE Történelem szakán. Az egyetemi kurzusok mellett részt vett a Közép-Európa Társaság újságíró szakirányának gyakorlat orientált képzésén. A Transzparens Újságírásért Alapítványhoz 2020 októberében csatlakozott.