Újságírói vita és mesterséges intelligenciáról szóló kerekasztal-beszélgetés az MCC Feszten

A Transzparens Újságírásért Alapítvány is képviselteti magát a nyár egyik legsokoldalúbb fesztiválján, az esztergomi MCC Feszten. A Mathias Corvinus Collegium nyári rendezvényén újságírói vitát és mesterséges intelligenciáról szóló kerekasztal-beszélgetést is moderálnak alapítványunk munkatársai.

Csütörtökön startol Esztergomban az MCC Feszt, ahol délután 16 órától az Edu Sétányon található MOL-Új Európa Alapítvány – Hencsergő színpadán beszélget Szalai Szabolcs, a Transzparens Újságírásért Alapítvány stratégiai igazgatója Yang Zijian Győzővel, a Nyelvtudományi Kutatóközpont tudományos munkatársával a mesterséges intelligenciáról.

Pénteken déltől pedig a MOL Nagyszínpadon moderál újságírói vitát alapítványunk menedzsere, Nagy Károly. Az eseményen Dr. Szalai Zoltán, az MCC Főigazgatója és a Mandiner főszerkesztője, Lánczi Tamás, az MTVA Online Igazgatóságának igazgatója, Csuhaj Ildikó, az ATV főmunkatársa és Németh Péter, a Népszava főszerkesztője vitáznak arról, kit tekinthetünk újságírónak ma Magyarországon.

cimkék