Új munkatárssal bővültünk: Nagy Károly lett alapítványunk menedzsere

Az elmúlt időszakban alapítványunk komoly bővülést élt meg, Vastag Tamás mellett Nagy Károly, a Momentum korábbi politikusa, a TizenX alapítója, egykori elnöke, független önkormányzati képviselő is erősíteni fogja a Transzparens Újságírásért Alapítvány munkáját.

Nagy Károly közéleti szerepvállalása során példaértékű események megszervezésében jeleskedett. Ezen vitaestek szervezőjeként mindig törekedett arra, hogy két különféle gondolkodású közéleti szereplőnek teremtsen közös platformot az érvek ütköztetésére. A magyar társadalom olyan izgalmas és fontos kérdéseiről szervezett eseményeket, mint az abortusz kérdése, az atomenergia jövője vagy a mesterséges intelligencia politikai hatásai.

Nagy Károly az elmúlt időszakban is rendszeres látogatója volt a Transzparens Újságírásért Alapítvány rendezvényeinek. A Momentumból való távozása után pedig megnyílt az út a közös munka előtt. Alapítványunk menedzsereként ő fog felelni a következő időszakban a szervezet vezetéséért, munkafolyamatok koordinálásáért és nemzetközi kapcsolatok erősítéséért. Megtiszteltetés alapítványunk számára, hogy Nagy Károly érkezésével szellemi műhelyünk még sokoldalúbbá válhat.